The Single Best Strategy To Use For طراحی سایت فروشگاهی
The Single Best Strategy To Use For طراحی سایت فروشگاهی
Blog Article
انتخاب هاست یکی از حیاتی ترین مراحل ساخت سایت فروشگاهی است. هاست یا همان میزبانی سایت به فضایی گفته میشود که میتوانید اطلاعات و محتوای سایت را در آن نگهداری و ذخیره کنید. انواع مختلفی هاست وجود دارد که با توجه به نیازتان میتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید.
این یکی از ویژگیهای منحصر به فرد وردپرس است، که میتوان طوری آن را سفارشی کرد، که امکاناتی ویژه در اختیار مشتریان قرارگیرد دهد.
همهی سایتهای اختصاصی و غیراختصاصی طراحی شده توسط تیم ما، چون به صورت داینامیک طراحی میشوند، قابلیت ارتقا دارند.
در این جلسه از آموزش طراحی سایت فروشگاهی درباره تنظیمات سربرگهای مهم ووکامرس یعنی همگانی، محصولات و حساب کاربری صحبت میکنیم.
در این بخش از طراحی سایت فروشگاهی ابتدا به نحوه نصب افزونه میپردازیم و سپس پیکربندی آن را توضیح میدهیم.
بله، قابلیت نمایش محصولات از امکانات سایت فروشگاهی بوده و پیشنهادات ویژه بر اساس خریدهای قبلی یا علایق کاربران یکی از ویژگیهای مهم برای افزایش فروش و بهبود تجربه مشتریان است.
صفحه فروشگاه مهمترین بخش سایت است که همه محصولات در آن نمایش داده میشوند.
بله، بسیاری از سایتهای فروشگاهی امکان یکپارچهسازی با نرمافزارهای حسابداری را دارند. این قابلیت به شما اجازه میدهد تا تمام اطلاعات مالی و فروش را بهطور خودکار به نرمافزار حسابداری منتقل کرده و فرآیندهای مالی را بهطور دقیق مدیریت کنید.
-تنظیمات قیمت محصولات متغیر، خرید سریع، نمایش محصولات به صورت کاتالوگ، شرایط مشاهده قیمت
در این قسمت می خواهیم به مراحل طراحی سایت فروشگاهی بپردازیم و چگونه یک وب سایت فروشگاهی حرفه ای راه اندازی کنیم که به عنوان شعبه دوم کسب و کارمان باشد:
یکی از نکات مهم در طراحی سایت فروشگاهی نحوه نگارش متن محصول است. در نوشتن متن محصولات باید بدانید مخاطب شما منبع کیست؟ جزئیات محصول شما چیست؟ کاربر کی و کجا از محصول شما استفاده میکند و چرا محصول شما بهتر از رقباست؟
آیا سایت فروشگاهی میتواند از سیستم موجودی کالا استفاده کند؟
در زمان انتخاب هاست به نیازهای اساسی سایت، خدمات فنی هاستینگ، امکان بک آپ گیری هاست، آپ تایم بودن، کنترل پنل هاست و ویژگیهای مهم شرکت هاستینگ دقت کنید. مواردی که باید در انتخاب شرکت هاستینگ توجه داشته باشیم به شرح زیر است:
یک بخشی از صفحه را با عنوان “مشتریان این محصول، این کالاها را نیز خریدهاند” در نظر گرفت. این بخش در واقع سلایق مشابه مشتریان را ارائه میکند. اگر مشتری این بخش را ببیند، برای خرید کالاها بیشتر ترغیب خواهد شد.